Gordijnen

gordijnen om bij weg te dromen

Ieder huis is uniek en iedereen heeft specifieke woonwensen. Colors@Home Roy Smulders weet welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Je kunt kiezen uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. In de winkel in Schijndel vertellen we je er graag meer over. Je bent van harte welkom voor een interieuradvies bij ons in de winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om je te voorzien van interieurtips. Daarnaast komen we thuis voor je meten, zodat de gordijnen perfect op lengte zijn wanneer ze eenmaal hangen. Wel zo gemakkelijk!

 

de beste Gordijnen, speciaal voor jou gemaakt

Prachtige gordijnen is de manier om jouw ramen een chique uitstraling te geven. Daarnaast zijn ze tijdloos en effectief. Door het plaatsen van soepele stoffen die, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, zonlicht weren of juist binnenlaten, geven we jouw interieur de uitstraling waar je naar op zoek bent. Gordijnen zijn een onmisbaar onderdeel van het interieur. Daarom kan je deze het beste kopen bij een interieurspecialist die precies begrijpt welk type gordijn het best bij jou past. Schaf jouw gordijnen aan bij Colors@Home Roy Smulders, waar je ruime keuze hebt uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke gordijnstoffen je het beste kan kiezen. Bij Colors@Home kan je de gordijnen ook op maat laten maken, zodat ze perfect aansluiten bij de rest van jouw interieur. Kies voor kwaliteit, professioneel advies en scherpe prijzen; kies voor Colors@Home!

Colors@Home Roy Smulders: gordijnen op maat voor een knus interieur

Gordijnen zijn perfect voor het creëren van een rustgevende uitstraling in huis. Ze bieden privacy, laten zonlicht door op een mooie zomerdag of dempen juist fel zonlicht in de slaapkamer. Vanwege het veelzijdige karakter van gordijnen, kunnen ze in elke ruimte van het huis opgehangen worden. Colors@Home in Schijndel geeft je deskundig interieuradvies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest als je gordijnen op maat laat maken. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht (optioneel: voering met verduisterende stof);
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; hybride gordijnen met lichtdoorlatende eigenschap voor een luchtig interieur.
Onze gordijnen zijn verder leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Voor kinderkamers kies je eerder voor frisse en felle kleuren met eigenzinnige patronen maar in de woonkamer of voor het keukenraam wil je juist gordijnen met elegante designs en neutrale kleuren. Deze gordijnen zijn allemaal in de gordijnenwinkel van Colors@Home in Schijndel verkrijgbaar. De verschillende stijlen kan je bovendien uitstekend met elkaar combineren. Hiermee creëer je de perfecte balans tussen een luchtig interieur met voldoende privacy en tegelijkertijd een knusse sfeer in huis. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends, de seizoenen of je favoriete kleuren en ontwerpen! Bestel gordijnen die passen bij jouw woning bij Colors@Home, de expert op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie.

 

Onze merken

Onze merken

triangle