Eijffinger Behang


In deze video een schitterend fotobehang van Eijffinger. Met dit behang is het mogelijk om direct een sfeervol geheel te creëren in uw kamer. Colors@Home Roy Smulders kijkt naar uw wensen als klant en biedt u de beste oplossing op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het aanbrengen van behang in uw huis of kom eens vrijblijvend langs bij ons in Schijndel en laat u informeren.

Eijffinger Behang
Van Gogh behang

Van Gogh behang


Dit jaar is het jaar van Van Gogh. Naar aanleiding daarvan is er een prachtige behang collectie uitgegeven. Deze behang collectie bevat posters van zijn schilderijen. 

Een van die posters mochten wij leveren bij een trotse klant, die zo aardig was om een filmpje te maken van het behangplakken! Bekijk in deze video het resultaat van een van deze prachtige collectie aan de muur! 

Vloerbedekking als voetbalveld


We hebben recentelijk een slaapkamer met vloerbedekking gelegd. Het gaat om een vloerbedekking in twee kleuren in voetbalveld motief. Bij Colors@Home Roy Smulders is alles mogelijk. Wij kijken naar uw wensen en bieden vakwerk op maat!

Ook geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de winkel in Schijndel.

Vloerbedekking als voetbalveld
Onze lopende projecten

Onze lopende projecten


Wij zijn trots op de schitterende projecten die we al hebben mogen opleveren voor onze (tevreden) klanten. Daarom kun je op deze pagina regelmatig nieuwe lopende projecten terugvinden die je inspiratie kunnen bieden voor je eigen interieur. Neem eens een kijkje en ontdek wat er allemaal mogelijk is met onze producten. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Behoefte aan meer metamorfoses? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!