08_2020_lp-slider-gordijnen_1920x600

Ervaar optimaal woongemak bij jou thuis

Jouw huis bestaat voor een groot gedeelte uit harde materialen zoals glas, hout, metaal of beton. Geweldige ingrediënten voor de look van je huis maar ze zorgen wel voor galm. Door te kiezen voor nieuwe gordijnen, verminder je galm en je geeft tegelijkertijd jouw woning extra gezelligheid mee! Daarom profiteer je nu niet alleen van 20% korting op gordijnen! Zien we je snel bij ons in de winkel? We hebben veel om je te laten zien. Wacht alleen niet te lang, want deze actie is nog geldig t/m 23 mei 2020. 
De combinatie van een inbetween en een overgordijn is een perfect huwelijk. Het geeft veel meer sfeer en body, perfect voor de akoestiek en geeft privacy overdag en behagelijkheid ‘s avonds. Met gordijnen maak je het thuis gezellig. Jouw eigen warme cocon. Straks koken voor vrienden en comfortabel lang tafelen en genieten van de avond die nog komen gaat.

Colors@Home Roy Smulders dé interieurspecialist!

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een passie voor het interieur. Colors@Home Roy Smulders staat voor een beleving in de wereld van woondecoratie. Het loont om een kijkje te nemen bij ons in de winkel in Schijndel.  Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenHertog Jan II laan 44|5482 BJ Schijndel
Telefoon 073-5492128|E-mail roysmulders@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag Gesloten  
Dinsdag 09.00 - 17.00  
Woensdag 09.00 - 17.00  
Donderdag 09.00 - 17.00  
Vrijdag 09.00 - 17:00  
Zaterdag 09.00 - 17.00  
Routebeschrijving
naar onze winkel
 • Raamdecoratie
  In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
 • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Roy Smulders in Schijndel.
 • Verf
  Voor verf ben je bij Colors@Home Roy Smulders aan het juiste adres.
 • Behang
  Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
 • Gordijnen
  Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij Colors@Home Roy Smulders ..
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
 • Meetservice van Colors@Home Roy SmuldersOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren ..
 • De service van Colors@Home Roy Smulders! Service staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Kleuradvies Het kan een uitdaging zijn om de juiste kleur voor je interieur te selecteren.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.