Raamdecoratie

de raamdecoratie die bij jou past

De juiste raamdecoratie zorgt voor sfeer in jouw interieur. Daarnaast geeft het je huis de nodige isolatie en privacy. In een ideale woonomgeving heb jij de touwtjes in handen. De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat jouw woning straks voldoet aan al jouw woonwensen.  Van strakke rolgordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën, je vindt het allemaal bij Colors@Home Schijndel.

 

Voor ieder interieur de juiste raamdecoratie

Met de luxe raamdecoratie van Colors@Home krijgt jouw interieur een unieke, frisse uitstraling en bovendien wordt het zonlicht tegengehouden. De mooiste raamdecoraties vind je bij Colors@Home Roy Smulders, de interieurspecialist van Schijndel en omstreken! Wij hebben een uitgebreid assortiment vol smaakvolle en trendy must-haves voor de inrichting van jouw huis. Wij leveren ook raamdecoratie op maat in Schijndel. Hierdoor wordt jouw raamdecoratie uniek. Laat je inspireren en kies voor kwaliteit: kies voor Colors@Home. Benieuwd welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur? We heten je graag welkom in onze winkel!

Betoverende raamdecoraties

Colors@Home denkt graag met je mee. Houd je van frisse, lichte kleuren? Of toch liever warme, rijkere kleuren? Wil je jaloezieën, of heb je liever rolgordijnen? Wij hebben altijd precies waar je naar op zoek bent. Je hebt bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor je ongetwijfeld vindt wat bij jou past. Mooie raamdecoratie geeft jouw interieur karakter. Bij Colors@Home Roy Smulders vind je raamdecoratie in de volgende varianten:

  • Gordijnen, waaronder het rol-, dupli-, paneel-, plissé- en vouwgordijn;
  • Jaloezieën, waaronder de horizontale-, verticale- en houten jaloezie;
  • Diverse shutters.
Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde raamdecoratie te bestellen. Jij bepaalt hoe de raamdecoratie eruit zal zien; wij leveren het maatwerk! Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste kleur, uitvoering en het ideale formaat. Onze producten zijn gemaakt van stevig materiaal, waardoor deze langer meegaan. Bij het uitkiezen van de juiste stof helpen wij jou zo goed mogelijk. Laat je begeleiden door ons deskundig team voor het beste advies! Onze gordijnen en jaloezieën zijn bijzonder veelzijdig, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn. We vertellen je er graag meer over in onze winkel.

 

Raamdecoratie op maat bij Colors@Home te Schijndel

Colors@Home houdt altijd rekening met jou als klant. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij komen graag een keer bij jou langs voor deskundig interieuradvies aan huis. Haal alles wat je nodig hebt voor het inrichten van een prachtig interieur, bij Colors@Home!

Onze merken

Bece
Multisol

Onze merken

Bece
Multisol
triangle